Zelf energie opwekken

Uw eigen energie opwekken

Om uw maandlasten nog verder omlaag te krijgen kunt u zelf energie gaan opwekken. Dat kan bijvoorbeeld via zonnepanelen, een zonneboiler, een windmolen, of zelfs via aardwarmte. De verschillende manieren van zelf energie opwekken hebben allemaal eigen voor- en nadelen.

Om zelf energie op te wekken is in de meeste gevallen wel een flinke initiele investering nodig. Daarom is zelf energie opwekken vooral op de lange termijn interessant. Verder zijn alle manieren om zelf energie op te wekken groen en dus goed voor het milieu!

Voordelen van zelf energie opwekken

Minder afhankelijk van energieleverancier
Minder/geen last van prijsstijgingen
Lagere maandlasten
Uw huis wordt meer waard
Eigen groene stroom!

Wek eigen energie op met

Wek eigen groene stroom op met zonnepanelen

Zonnepanelen

Wek eigen groene stroom op met zonnepanelen
Verwarm uw huis met een warmtepomp

Warmtepomp

Verwarm uw huis met een warmtepomp
Verwarm uw water met een zonneboiler

Zonneboiler

Verwarm uw water met een zonneboiler
Wek eigen groene stroom op met een windmolen

Windmolen

Wek eigen groene stroom op met een windmolen

Vraag een kosteloos zonnepanelen adviesgesprek aan

Zonnemarkt is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in de levering en installatie van zonnestroomsystemen. Als u meer wilt weten over zonnepanelen voor uw situatie, dan kunt u op hun site een kosteloos adviesgesprek aanvragen. Daarmee krijgt u advies op maat en weet u direct waar u aan toe bent voor uw woning.

Zonnepanelen hebben snelle terugverdientijd

Van alle verschillende manieren van zelf energie opwekken zijn zonnepanelen waarschijnlijk de meest gebruikte. Dit komt doordat er weinig nadelen aan verbonden zijn en de terugverdientijd erg snel is. In sommige gevallen kunnen de aanschafkosten binnen 10 jaar al terugverdiend zijn!